Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@19:38:01 GMT

افزایش وام ضروری فرهنگیان

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۸۲۷۳۳

افزایش وام ضروری فرهنگیان

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر میانگین تسهیلات فرهنگیان 30 میلیون تومان است که آن را به 40 و 45 میلیون تومان می‌رسانیم گفت: یکی دیگر از طرح‌های رفاهی که اخیرا اجرا شد «بیمه منازل مسکونی فرهنگیان» بود. بر اساس این طرح چهار نوع بیمه برای 50 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 92 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 135 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل و 179 میلیون تومان سرمایه و اثاثیه منزل وجود دارد که هر کدام نرخ حق بیمه متفاوت ماهانه از 3000 تا 12000 تومان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری ایسنا: مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر میانگین تسهیلات فرهنگیان 30 میلیون تومان است که آن را به 40 و 45 میلیون تومان می‌رسانیم گفت: یکی دیگر از طرح‌های رفاهی که اخیرا اجرا شد «بیمه منازل مسکونی فرهنگیان» بود. بر اساس این طرح چهار نوع بیمه برای 50 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 92 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 135 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل و 179 میلیون تومان سرمایه و اثاثیه منزل وجود دارد که هر کدام نرخ حق بیمه متفاوت ماهانه از 3000 تا 12000 تومان دارند.

گودرز کریمی‌فر با اشاره به برنامه‌های رفاهی این وزارتخانه برای فرهنگیان اظهار کرد: ساماندهی نظام‌نامه رفاهی، تقویت و توسعه مراکز رفاهی و درمانی، بازنگری در ساختار بیمه تکمیلی، همکاری با تعاونی‌های مصرف و مسکن با رویکرد حمایت، هدایت و نظارت، راه‌اندازی کارگروه رفاهی جهت اخذ تصمیمات عملگرا و تقویت وام‌های صندوق ضروری در دستور کار این معاونت قرار دارد.

وی افزود: در حال حاضر میانگین تسهیلات فرهنگیان 30 میلیون تومان است که آن را به 40 و 45 میلیون تومان می‌رسانیم. یکی دیگر از مزیت‌های رفاهی که اخیرا اجرا شد بیمه منازل مسکونی فرهنگیان بود. بر اساس این طرح چهار نوع بیمه برای 50 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 92 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 135 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل و 179 میلیون تومان سرمایه و اثاثیه منزل وجود دارد که هر کدام نرخ حق بیمه متفاوت از 3000 تا 12000 تومان در ماه دارند و نیازی نیست حتما سند منزل به نام فرد باشد.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیمه منازل مسکونی فرهنگیان اجباری نبوده و اختیاری است گفت: طبق فراخوانی که اعلام شد نرخ حق بیمه سه ماه اول از افراد اخذ نمی‌شود و رایگان است.

کریمی فر همچنین به راه‌اندازی سامانه رفاهی اسکان به نشانی Eskan.medu.ir اشاره کرد و گفت: فضا و امکانات لازم برای اسکان فرهنگیان در سایت مذکور جانمایی شده و در حال حاضر 695 پایگاه پذیرش اسکان در قالب 12 هزار مدرسه "الف" و "ب" ،‌345 مرکز رفاهی و خانه معلم، 105 هزار کلاس درس با 27 هزار عوامل اجرایی تدارک دیده شده است و دست کم در ردیف هتل‌های سه ستاره قرار دارد.

وی افزود: توسعه مراکز اسکان بیماران صعب العلاج نیز در حال انجام است، در حال حاضر در حدود 10 استان مراکز اسکان داریم که طی چندماه آینده در حدود 7 تا 8 استان دیگر عملیاتی خواهد شد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Flm

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است

به گزارش خبرآنلاین، روزبه کردونی رئیس سابق مرکز پژوهش های تامین اجتماعی با اشاره به اینکه مطابق گزارش مرکز پژوهش های مجلس در سالیان اخیر هم فقر در فقرا عمیق تر شده است و هم افراد غیر فقیر فقیرتر شده اند و به عبارت دیگر طبقه متوسط فقیرتر شده است اظهار داشت: سرانه خط فقردر سه سال اخیر سه برابر شده است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی با اشاره به اینکه تهیه و محاسبه خط فقر و شاخص های رفاهی از ماموریت های وزرات رفاه است، اما با توجه به اینکه در دو سال اخیر هیچ گزارش رسمی از سوی این نهاد مسئول منتشر نشده است، اظهار داشت: باید از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد که بار این مسئولیت را به عهده گرفته است و با انتشار گزارش های راهبردی امکان تحلیل و پایش وضعیت فقر در شرایط کنونی کشور را فراهم می کند.

این پژوهشگر حوزه رفاهی در ادامه اظهار داشت: مطابق گزارش های منتشر شده مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی سرانه خط فقر مطلق کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از سه برابر شده است و علی رغم آنکه گفته می شود کشور رشد اقتصادی را تجریه می کند، نه تنها از جمعیت زیر خط فقر کشور کم نشده است بلکه فقر در کشور پایدار شده است.

کردونی در ادامه گفت : دیگر شاخص های مربوط به فقر هم از بدتر شدن وضعیت حکایت دارد. برای نمونه شاخص شکاف فقر که نشان می دهد وضعیت فقرا تا چه اندازه وخیم است هم در این سه سال افزایش یافته است که بیانگر آن است که فقرا در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ شرایط معیشتی سخت تری را تجربه کرده اند.

این کارشناس رفاهی همچنین تاکید کرد : نکته دیگر آنکه در کنار افزایش فقر شاغلین که دیگر مطالعات رفاهی نیز بر آن اذعان دارد، مطالعات اخیر نشان می دهد سطح رفاه افراد غیر فقیر هم کاهش یافته است به عبارت دیگر احتمال ورود غیرفقرا به زیر خط فقر افزایش داشته و لذا ظرفیت تأمین منابع بودجه از جمعیت غیرفقرا هم کم شده است که این به معنای افت شدید رفاه طبقه متوسط است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در پایان با اشاره به اینکه متاسفانه با توجه به عدم تدوین برنامه اقدام سیاست های کلی تامین اجتماعی که در سال ۱۴۰۱ توسط رهبری نظام ابلاغ و قرار بود ظرف شش ماه توسط دولت تدوین شود اما با گذشت بیش از دو سال هیچ خبری از آن نیست، گفت: وضعیت برنامه هفتم توسعه که کارشناسان آنرا ضعیف ترین و نارکارمدترین سند بالادستی در حوزه رفاه تحلیل می کنند و همچنین لایحه بودجه ۱۴۰۳ که آنهم فاقد ظرفیت های لازم برای مبارزه با فقر است، هیچ سیاست رفاهی و سیاست اجتماعی موثری در راستای مبارزه با فقر مشاهده نمی شود. وی اظهار امیدواری کرد که یک تحول عملی در عزم تصمیم گیران برای ارتقا وضعیت رفاهی بوجود آید.

٤٧٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900167

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • اینفوگرافیک | مجتمع های خدماتی رفاهی استان قزوین